Wat kost het? Wat zijn de voordelen? 

 

Voor U beslist om lid te worden van de club, zal U eerst tot maximum drie keer toe een clubrit naar keuze kunnen meerijden. Je kan dit laten weten door je naam te vermelden en een reactie toe te voegen op de Doodle kalender.

Na deze drie ritten zal in overleg met het bestuur je lidmaatschap besproken worden.

Personen onder de 18 jaar worden toegelaten onder bepaalde voorwaarden. Neem hiervoor contact op met de secretaris voor meer inlichtingen.

Ledenbijdrage voor 2024 bedraagt €70.

Hiervan gaat €40 naar de aansluiting bij de Vlaamse Wielrijdersbond zodat de leden van een goede en degelijke verzekering kunnen genieten en die ook dekking geeft aan uw gezinsleden en zelfs voor andere sportactiviteiten. Hiermee krijgt U ook €2 korting op deelname aan VWB aangesloten georganiseerde toertochten. Ontdek andere voordelen op de website van VWB. Het resterende bedrag van €30 gaat naar de clubkas.

Leden die al aangesloten zijn bij VWB via een andere club of persoonlijk, moeten alleen €30 lidgeld betalen. Een kopij van hun VWB lidkaart zal gevraagd worden als bewijs.

Leden krijgen voordelen afhankelijk van het aantal clubritten ze meerijden en ze helpen tijdens speciale clubactiviteiten.