Wat kost het? Wat zijn de voordelen? 

 

Voor U beslist om lid te worden van de club, zal U eerst tot maximum drie keer toe een clubrit naar keuze moeten meerijden. Je kan dit laten weten door je naam te vermelden en een reactie toe te voegen op de Doodle kalender.

Na deze drie ritten zal in overleg met het bestuur je lidmaatschap besproken worden.

Personen onder de 18 jaar worden toegelaten onder bepaalde voorwaarden. Neem hiervoor contact op met de secretaris voor meer inlichtingen.

Ledenbijdrage voor 2021 bedraagt €60.

Hiervan gaat €32 naar de aansluiting bij de Vlaamse Wielrijdersbond zodat de leden van een goede en degelijke verzekering kunnen genieten en die ook dekking geeft aan uw gezinsleden en zelfs voor andere sportactiviteiten. Hiermee krijgt U ook €2 korting op deelname aan VWB aangesloten georganiseerde toertochten. Ontdek andere voordelen op de website van VWB. Het resterende bedrag van €28 gaat naar de clubkas.

Leden die al aangesloten zijn bij VWB via een andere club of persoonlijk, moeten alleen €28 lidgeld betalen. Een kopij van hun VWB lidkaart zal gevraagd worden als bewijs.

Leden krijgen ook een clublidkaart met foto en genieten hiermee 10% op aankopen en herstellingen bij Chamizo fietsen te Sint-Katelijne-Waver. Niet geldig bij aankoop voeding, werkuren bij de herstellingen en sommige artikelen. Informeer ernaar aan de kassa. 

Vanaf 15 geregistreerde clubritten per jaar heeft men €40 verdiend. Vanaf 25 clubritten €80 en vanaf 35 clubritten €120. Deze bedragen kunnen enkel gebruikt worden voor aankoop van clubkledij van Sportful.  VB. 30 gereden clubritten is goed voor €80 aankoop clubkledij. 

Leden die meehelpen tijdens speciale clubactiviteiten die dienen om de clubkas te spijzen krijgen hiervoor een joker. Deze joker heeft een waarde van €25.

Voor de speciale clubactiviteiten waarvoor een bijdrage wordt gevraagd aan de leden, kan 1 of kunnen meerdere jokers in mindering gebracht worden.